Berita Syarikat

• Musim untuk memproses kerang akan datang tidak lama lagi. Jika ada rancangan pembelian sila beritahu saya lebih awal. Kami boleh memberi keutamaan kepada anda dalam mengatur pengeluaran.

• 3012-2021

SELAMAT TAHUN BARU

2021 hampir berakhir, mari kita sambut 2022 bersama-sama!

• 2212-2021

ORDER LEBIH AWAL

Dijejaskan oleh iklim, bahan mentah kerang berleher pendek masih tidak mencukupi. Dan perayaan Musim Bunga Cina akan datang tidak lama lagi. Bagi memastikan inventori anda mencukupiJika sila order lebih awal.Jadi kami mempunyai masa yang cukup untuk menyediakan pengeluaran.

• BERAPA LANGKAH MEMPROSES VACUUM CLAM? Mari kita kaji bersama cara memproses kerang berleher pendek vakum.

• Untuk meningkatkan daya sentripetal dan perpaduan perusahaan, merangsang lagi semangat kerja dan semangat pekerja yang menyayangi jawatan dan dedikasi mereka, menjadikan pekerja merasai sepenuhnya penjagaan syarikat dalam kesibukan kerja mereka, dan berkembang dan berkembang bersama-sama dengan syarikat. Bahan makanan Huayi mengadakan ceramah makan malam biasa

• Kerana kekurangan bahan mentah kerang berleher pendek.Stok kerang vakum dan daging kerang semakin berkurangan.

• 1410-2021

Produk baru

• Waktu cuti sah untuk Hari Kebangsaan adalah 3 hari, dan kemudian dua hujung minggu akan disesuaikan dengan jumlah keseluruhan 7 hari

• Untuk mewujudkan persekitaran pejabat yang lebih baik untuk pekerja kami, kami berpindah ke pejabat baru.

Dapatkan harga terkini? Kami akan bertindak balas secepat mungkin (dalam masa 12 jam)

Dasar privasi